Je wil jouw woning verkopen?

Daar komt heel wat bij kijken! Welke valkuilen zijn er, welke strategie heb je nodig en bent je in staat de onderhandelingen te voeren?

Wij vergroten jouw kansen, ontzorgen en verkleinen je risico's in het verhuisproces.

In een vrijblijvend gesprek voorzien wij je graag van advies op maat!

Wil je nog geen afspraak maken maar wel alvast weten wat je woning waard is? Doe dan hier onze unieke en gratis verkooptest.

Wil je je woning verkopen in Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam of het Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat is mijn huis waard?

Wat is de marktwaarde van mijn huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde je meevallen, maar soms ook niet. Spaland NVM Makelaars biedt daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning aan.

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft je inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Er zijn veel marktfactoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heb je te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. De makelaars van Spaland NVM Makelaars nemen al deze factoren mee in het advies.

De voordelen van het verkopen van uw huis Spaland NVM Makelaars

Een gratis waardebepaling door een Spaland NVM Makelaars verplicht je tot niets. Het is handig om de marktkennis en de ervaring van de Spaland NVM Makelaars te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat je huis vandaag zou opbrengen. Besluit je – op dat moment of op een later tijdstip - je huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van onze werkwijze.

Neem contact op