Is dit het moment om te kopen of te verkopen?

De woningmarkt is nog steeds in beweging. In de afgelopen periode zijn er veel woningen verkocht. Vaak is de opbrengst een aangename verrassing voor de verkoper, maar ook voor de omliggende bewoners. Wellicht zet dit u aan het denken en is dit voor u ook een goed moment om te verkopen en/of te kopen.

Twijfelt u of u nu naar uw volgende woning kan?

Veel mensen dromen van een volgend huis: Die ene woning op de hoek met dat mooie uitzicht. Dat favoriete wijkje of wonen in het buitengebied. Vaak zijn er praktische redenen waarom er naar een grotere of kleinere woning verhuisd wordt: omdat de kinderen de deur uit zijn of juist komen, samenwonen of zijn er andere zorgbehoeften. Veel mensen blijven echter alleen dromen en denken dat het niet mogelijk is. Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn en waarom het juist nu een goed moment is om uw woning te verkopen en te kopen.

NVM-Makelaar Andries Klaassen: “Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden nu ook kansen”

Andries Klaassen van Spaland NVN Makelaars geeft aan dat de enorme prijsstijgingen lijken te minderen. Er is veel vraag naar bepaalde woningen, zoals appartementen en tussenwoningen. In iedere gemeente en soms wijk is de situatie anders en dit heeft effect op de woningprijzen. Wat goed is om te weten is dat dat u wellicht overwaarde heeft op uw huis. Een (gratis) waardebepaling van Spaland NVM Makelaars kan dit voor u in kaart brengen. In combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

Wilt u weten of dit voor u het moment is om te verkopen en/of te kopen?

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling of oriënterend gesprek. Per mail info@spalandmakelaars.nl of telefonisch: 010-4707400.

Wij geven u graag inzicht in de vraag- en aanbodaantallen van alle type woningen in uw buurt. Ook kunnen we u wijzen op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt. Laat dat droomhuis niet onnodig aan u voorbij gaan en bespreek eens wat er mogelijk is met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie.

Twitter

Nieuwste woningen

Verwacht
Scheerderij 84
Maassluis
kamers