Makelaar aan het woord

Het is één van de meest voorkomende misvattingen over de huizenmarkt. Hij luidt als volgt: in de zomermaanden juli en augustus zijn veel mensen met hun gedachten nog bij het vakantiehuisje in Zuid-Frankrijk of bungalowtent in Toscane. Een ander huis kopen, daar zijn ze dan totaal nog niet mee bezig.

Niets blijkt minder waar, laat niemand minder dan Google weten: juist in augustus staat de zoekradar van woonconsumenten extra scherp afgesteld. Sinds 2004 piekt op Google Trends de termen ‘huis kopen’ en ‘huis te koop’ in deze maand.
Heel veel kopers nemen juist tijdens de vakantie dé beslissing en gaan dan ook direct op zoek! Een goede verkoopstrategie voor onze verkopers cq een goede begeleiding bij uw woningaankoop zijn nu dus van essentieel belang.

Pro-activiteit is noodzakelijk!

Ook gedurende deze zomerperiode trekt ons makelaarskantoor en de medewerkers alles uit de kast om de te koop staande woningen zo scherp mogelijk te promoten, ieder bij de juiste doelgroep. Dat blijkt bijvoorbeeld wel ons woonmagazine dat u gratis kan afhalen bij ons op kantoor. We kunnen ons voorstellen dat ook u wilt bekijken welk aanvalsplan nu handig is, laten we snel een kop koffie op ons kantoor drinken. U bent van harte welkom!

Dynamisch en kansen!

De huidige koper kan kiezen uit gemiddeld 6 woningen die aansluiten op zijn basis wensen. Deze keuze lag enkele jaren geleden nog op 11. Voor mensen die twijfelen of dit het moment is voor verkoop, kunnen we dus alleen maar zeggen: ja! De verkoopkans van nieuw aanbod is groot: gemiddeld is 62% verkocht binnen 90 dagen….

Het beperktere aanbod en hoge vraag blijkt voorlopig als een rollende sneeuwbal die ook door de zomerzon niet te stoppen lijkt. Kortom, volop dynamiek en dus kansen! Zoals eerder gezegd, kom langs bij ons kantoor of op bezichtiging bij een van onze woningen. Ook deze zomer zijn wij u weer graag van dienst!

Twitter

Nieuwste woningen

Verwacht
Eiland 1
Maassluis
kamers