Makelaar aan het woord

Zoals overal valt te lezen, gaan de woningverkopen als een speer. In het afgelopen tweede kwartaal houdt de groei ook weer aan: het aantal transacties en prijsstijging kent nog steeds een op opgaande lijn. Maar laten we nu niet doen alsof overal ‘Amsterdamse praktijken’ aan de orde van de dag zijn: we hebben in onze brede woningportefeuille nog steeds aanbod genoeg keuze en variatie.

Een belangrijke tip!
Natuurlijk, de doorlooptijden zijn korter, u moet snel kunnen anticiperen. Bedenk van tevoren hoe u uw financiering gaat regelen, houdt funda.nl in de gaten. Maar de belangrijkste tip die we u kunnen geven luidt: maak uw woonwensen bij ons kenbaar! We zijn als eerste op de hoogte van nieuw aanbod, we volgen de ontwikkelingen in lokale huizenmarkt op de voet. Zo weten we precies wat erop de markt komt en tegen welke voorwaarden te verkrijgen. Doe het vandaag nog!

Verhuisplannen?
Wellicht heeft u uw vakantie er al op zitten of gaat u nog. Vaak is zo’n vakantie een moment om uw huidige woonsituatie tegen het licht aan te houden: gaan we die nieuwe keuken nemen, moeten we een hobbykamer creëren, zullen we de tuin laten doen? Deze rationele overwegingen in combinatie met uw buikgevoel kunnen ook best leiden tot de gedachte: is verhuizen geen optie?

Natuurlijk nodigen we u dan graag uit bij ons op kantoor of komen we bij u langs: geheel vrijblijvend kunt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijke opbrengst van uw woning in deze huidige markt. We vertellen u onze ideeën over hoe we uw specifieke type woning tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen. De keuze is dan volledig aan u…

Spreekt dit ook u aan? Neem direct contact met ons op, onze gegevens staan hiernaast vermeld. Rest ons u nog een fijne augustus maand toe te wensen!

Met zomerse groet,
Andries Klaassen

NVM-makelaar/taxateur

Twitter

Nieuwste woningen

Verwacht
Eiland 1
Maassluis
kamers