Makelaar Ben Je Zelf

Nieuw bij Spaland NVM Makelaars: 
MakelaarBenJeZelf.nl

Over Makelaar ben je zelf

Makelaarbenjezelf is een online platform waarbij woningverkopers geld kunnen besparen bij de verkoop van hun woning door dit samen met Spaland NVM Makelaars te doen. 

Waarom Makelaar ben je zelf?

Een vast laag basistarief dat duizenden euro’s kan schelen
Veel traditionele makelaars rekenen een courtage van 1% tot 1,5% van de verkoopprijs. Hierbij is de BTW vaak niet inbegrepen. Makelaarbenjezelf.nl (MBJZ) rekent als basistarief € 1.245,- inclusief BTW. Dit lage basistarief kan, -afhankelijk van de waarde van je huis- duizenden euro’s schelen.

Meer lokale kennis en minder kosten dan andere internetmakelaars Er zijn veel internetmakelaars die je kunnen helpen met de verkoop van je woning. Bij deze bedrijven word je begeleid vanuit een centraal hoofdkantoor ergens in Nederland. Makelaarbenjezelf.nl (MBJZ) is één van de weinige partijen die samenwerken met een ervaren NVM makelaarskantoor uit jouw buurt. Dankzij de goede lokale kennis is MBJZ beter in staat om de beste verkoopprijs voor je huis te bepalen en in te spelen op veranderingen in de markt. Het vaste basistarief van € 1.245 is ook nog eens goedkoper dan de grootste internetmakelaar van Nederland.

Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken De NVM makelaar uit jouw buurt is tijdens het verkooptraject jouw persoonlijke adviseur voor al je vragen. Makelaarbenjezelf.nl kiest altijd voor één van de best beoordeelde NVM makelaarskantoren uit de regio. Zo weet je zeker dat je begeleid wordt door de juiste specialist. Of het nu gaat om de taxatie van je huis of de afhandeling van de koopovereenkomst.

De voordelen:

  • De kwaliteit en kennis van je Spaland NVM Makelaars
  • Meer zelf doen, scheelt aanzienlijk in de portemonnee
  • Je lokale makelaar kent de markt en waarschijnlijk je huis al

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Of bekijk de mogelijkheden hier.

Twitter

Nieuwste woningen

Verwacht
Eiland 1
Maassluis
kamers