MAKELAAR SCHIEDAM AAN HET WOORD

De laatste maanden van het jaar breken aan. Een jaar waarin de woningmarkt zich weer verder heeft ontwikkeld. De positieve berichten vliegen u om de oren. Deze berichten met landelijke cijfers zeggen heel veel, maar ook weer niet. We lichten dit graag toe…

Natuurlijk geven al deze berichten in de krant, op het web en wellicht in uw straat met Verkocht borden een trend weer. Er worden veel woningen verkocht (aantal transacties gaat dit jaar door de 230.000 heen), de woningprijzen stijgen iedere maand weer en ja, de gemiddeld verkooptijd bedraagt nu slechts 56 dagen.

Het gaat om UW situatie

Het veranderen van woning begint vaak met wijzigingen in uw levenssituatie: geboorte van een kind, meer ruimte voor uw hobby, verandering van werk, scheiding, noem maar op: allemaal ‘harde ‘ signalen om te switchen. Maar ook het ‘zachte’ signaal (buikgevoel) kan een reden zijn om actiever om u heen te gaan kijken. U bent toe aan een nieuwe omgeving, u hebt geen zin in die grote onderhoudsklus, die andere wijk spreekt u enorm aan.

Iedere aanleiding vergt van ons een andere aanpak. Het start echter altijd met het bepalen van uw verkoopmogelijkheden, uw financieringsmogelijkheden. Laten we samen kijken naar uw situatie! Oriënteer u alvast in dit Woonmagazine en neem daarnadirect contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Met enthousiaste groet,

Andries Klaassen

Twitter

Nieuwste woningen

Verwacht
Oranjeplein 8
2676xp Maasdijk
kamers