Makelaar ben je zelf

OVER MAKELAAR BEN JE ZELF

Makelaar ben je zelf is een online platform waarbij woningverkopers geld kunnen besparen bij de verkoop van hun woning door dit samen te doen met Spaland NVM Makelaars. De unieke combinatie van de internetmakelaar en de plaatselijke makelaar!

Direct starten? Kijk hier!

Wij zijn actief in Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Schiedam en het Westland.

Je verkoopt dus zelf je huis, maar hebt wel het gemak van lokale expertise en een fysiek kantoor bij jou in de buurt. Wil je er toch een volledige opdracht van maken? Geen punt, dan zijn er mogelijkheden om de opdracht uit te breiden. Wij zetten wij jouw huis dan alsnog te koop en we nemen je het complete verkooptraject volledig uit handen.

Waarom Makelaar ben je zelf?

Een vast laag basistarief dat duizenden euro’s kan schelen

Veel traditionele makelaars rekenen een courtage van ca. 1,5% van de verkoopprijs. Hierbij is de BTW vaak niet inbegrepen. Makelaarbenjezelf.nl (MBJZ) rekent als basistarief € 1.245 inclusief BTW. Dit lage basistarief kan, -afhankelijk van de waarde van je huis- duizenden euro’s schelen.

Meer lokale kennis en minder kosten dan andere internetmakelaars

Er zijn veel internetmakelaars die je kunnen helpen met de verkoop van je woning. Bij deze bedrijven word je begeleid vanuit een centraal hoofdkantoor ergens in Nederland. Makelaarbenjezelf.nl (MBJZ) is één van de weinige partijen die samenwerken met een ervaren NVM makelaarskantoor uit jouw buurt. Dankzij de goede lokale kennis is MBJZ beter in staat om de beste verkoopprijs voor je huis te bepalen en in te spelen op veranderingen in de markt. Het vaste basistarief van € 1.245,- inclusief BTW is ook nog eens goedkoper dan de grootste internetmakelaar van Nederland.

Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken

Spaland NVM Makelaars is tijdens het verkooptraject jouw persoonlijke adviseur voor al je vragen. Zo weet je zeker dat je begeleid wordt door de juiste specialist. Of het nu gaat om de taxatie van je huis of de afhandeling van de koopovereenkomst.

De voordelen

  • De kwaliteit en kennis van je lokale NVM Makelaar
  • Meer zelf doen, scheelt aanzienlijk in de portemonnee
  • Je lokale makelaar kent de markt en waarschijnlijk je huis al
  • Bestand van lokale woningzoekers

Meer weten? Neem dan kijk dan op makelaarbenjezelf.nl of neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?