zelf verkopen

Zelf verkopen

Je verkoopt liever zelf je huis maar je wil wel het gemak van lokale expertise en een fysiek kantoor bij jou in de buurt. Dat kan nu ook via Spaland NVM Makelaars! Bij Spaland NVM Makelaars kan je kiezen. Meer zelf doen of alles uit handen geven. Graag komen we vrijblijvend bij je langs en adviseren wij graag over de mogelijkheden.

Waarom zelf verkopen?

Een vast laag basistarief dat duizenden euro’s kan schelen

Veel traditionele makelaars rekenen een courtage van ca. 1,5% van de verkoopprijs. Hierbij is de BTW vaak niet inbegrepen. Als je zelf je woning verkoopt met behulp van Spaland NVM makelaars rekenen wij een vast basistarief € 1.545 inclusief BTW. Dit lage basistarief kan, -afhankelijk van de waarde van je huis- duizenden euro’s schelen.

Meer lokale kennis en minder kosten dan andere internetmakelaars

Er zijn veel internetmakelaars die je kunnen helpen met de verkoop van je woning. Bij deze bedrijven word je begeleid vanuit een centraal hoofdkantoor ergens in Nederland. Via Spaland NVM Makelaars kan dit nu ook via een NVM makelaarskantoor uit jouw buurt. Dankzij de goede lokale kennis zijn wij beter in staat om de beste verkoopprijs voor je huis te bepalen en in te spelen op veranderingen in de markt. Het vaste basistarief van € 1.545,- inclusief BTW is ook nog eens goedkoper dan de grootste internetmakelaar van Nederland.

Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken

Spaland NVM Makelaars is tijdens het verkooptraject jouw persoonlijke adviseur voor al je vragen. Zo weet je zeker dat je begeleid wordt door de juiste specialist. Of het nu gaat om de taxatie van je huis of de afhandeling van de koopovereenkomst.

De voordelen

  • De kwaliteit en kennis van je lokale NVM Makelaar
  • Meer zelf doen, scheelt aanzienlijk in de portemonnee
  • Je lokale makelaar kent de markt en waarschijnlijk je huis al
  • Bestand van lokale woningzoekers

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms