Warning: file_get_contents(http://www.funda.nl/makelaars/maassluis/15466-spaland-nvm-makelaars/beoordelingen/aankoop/): failed to open stream: Connection refused in /home/ogonline/manager/shared/php/funda-ratings/funda-ratings.php on line 88
Spaland NVM Makelaars: makelaar Maassluis en makelaar Schiedam

NVM Makelaar Maassluis

Spaland NVM Makelaars

Uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties!

 

Afspraak maken     Woningaanbod

Verhuisplannen?

Laat uw verkoopkansen gratis testen door een erkend NVM makelaar!

 

Doe de verkooptest

aankoopmakelaar maassluis

Aankoop


Aankoop begeleiding biedt u zekerheid! 

Verkoop


Wij vergroten uw kansen en ontzorgen u! 

Taxaties


Taxatierapport nodig? Wij helpen u graag!  

Besparen?


Zelf actief betrokken zijn met verkopen? 

 

 

Nieuw aanbod


NVM makelaar Maassluis en NVM makelaar Schiedam

De NVM makelaar die de oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in Maassluis en Schiedam e.o. Vanuit onze vestiging in Maassluis bestrijken de gehele Maassluise en Schiedamse woningmarkt. Wij zijn ook actief in de omliggende gemeenten Maasland, Vlaardingen en het Westland.

Spaland NVM Makelaars is al jaren met succes actief in Maassluis, Schiedam en omstreken.­ Daar ligt ook onze expertise: we kennen alle ins en outs. We weten wat er te koop is en wat er verkocht kan worden. U bent altijd welkom!


makelaar Maassluis | makelaar Schiedam | makelaar Vlaardingen | makelaar Westland | makelaar Maasland

Makelaar Maassluis en makelaar Schiedam

Nieuws

NHG naar € 290.000


Vrijdag 21 september heeft het Kadaster de gemiddelde koopsom in de maand augustus gepubliceerd: € 294.203,-. Het gemiddelde van de koopsommen van de maanden juni, juli en augustus is daarmee uitgekomen op € 291.444,-.

› LEES VERDER

De NVM Open Huizen Dag is op 6 oktober 2018


De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 6 oktober 2018 van 11.00 tot 15.00 uur. Inmiddels zijn er meerdere woningen uit ons aanbod die deelnemen!

› LEES VERDER

Prijs ontwikkeling 2e kwartaal 2018 t.o.v. 2e kwartaal 2017


Hierbij geven wij u een kaart van Nederland met daarop de prijsontwikkeling per regio in Nederland. U kunt duidelijk zien dat er grote regionale verschillen zijn.

› LEES VERDER

Funda.nl Reviews

De medewerkers van Spaland Makelaars weten waar ze over praten, hier is voldoende kennis en ervaring aanwezig om je woning succesvol in de markt te zetten. Wij zijn zeer tevreden en raden Andries, Jeanette en Jos dan ook zeker aan. Neem contact met hen op en bespreek al je wensen, dan weet ik zeker dat zij alles op alles zetten om je huis goed te verkopen. Wij willen hen ook hartelijk bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan.

Mevr. Termeer