NVM Makelaar Maassluis

Spaland NVM Makelaars

Uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties!

 

Afspraak maken     Woningaanbod

Verhuisplannen?

Laat uw verkoopkansen gratis testen door een erkend NVM makelaar!

 

Doe de verkooptest

aankoopmakelaar maassluis

Aankoop


Aankoop begeleiding biedt u zekerheid! 

Verkoop


Wij vergroten uw kansen en ontzorgen u! 

Taxaties


Taxatierapport nodig? Wij helpen u graag!  

Nieuw aanbod

Nieuw
Westvest 47 € 148.500 k.k.
Nieuw!
Hoeker 73
€ 149.000 k.k.
Nieuw!
Hargplein 181
€ 389.000 k.k.
Nieuw!
Steenen Dijck 11
€ 235.000 k.k.
Nieuw!
Eiland 60
€ 450.000 k.k.

NVM makelaar Maassluis en NVM makelaar Schiedam

De NVM makelaar die de oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in Maassluis en Schiedam e.o. Vanuit onze vestiging in Maassluis bestrijken de gehele Maassluise en Schiedamse woningmarkt. Wij zijn ook actief in de omliggende gemeenten Maasland, Vlaardingen en het Westland.

Spaland NVM Makelaars is al jaren met succes actief in Maassluis, Schiedam en omstreken.­ Daar ligt ook onze expertise: we kennen alle ins en outs. We weten wat er te koop is en wat er verkocht kan worden. U bent altijd welkom!


makelaar Maassluis | makelaar Schiedam | makelaar Vlaardingen | makelaar Westland | makelaar Maasland

Makelaar Maassluis en makelaar Schiedam

Nieuws

NVM Open Huizen Dag is op 28 maart a.s.


De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 28 maart 2020 van 11.00 tot 15.00 uur. Deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag van maart 2020 via Spaland NVM Makelaars is gratis. Vraag een vrijblijvend informatie gesprek aan!

› LEES VERDER

Krapte op de woningmarkt neemt toe


In het vierde kwartaal van 2019 is de woningmarkt verder verkrapt. Er staan minder woningen te koop en minder woningen worden te koop gezet..

› LEES VERDER

Welke wetswijzigingen per 1 januari 2020


Welke wetswijzigingen vinden er plaats per 1 januari 2020 met betrekking tot de woningmarkt? De NVM Juridische Dienst zet de belangrijkste wijzigingen voor de woningmarkt voor u op een rij.

› LEES VERDER

Funda.nl Reviews

Ondanks adviezen voor een andere makelaar zijn wij af gegaan op ons gevoel en hebben wij Spaland makelaar gekozen voor de verkoop van onze woning. Het eerste gesprek gaf ons voldoende vertrouwen en dat heeft Spaland waar gemaakt. De makelaar stelde een "open huis" voor en dit bleek effectief te zijn. De woning was snel verkocht. Omdat wij al een andere woning hadden gekocht (onder voorbehoud) waren wij angstig dat wij langere tijd zouden blijven zitten met onze "oude" woning. De makelaar stelde ons voortdurend gerust dat het goed zou komen. Ook m.b.t. de afwikkeling deed de makelaar wat wij verwachtten. Kleine problemen die zich voor deden waren niet aan de makelaar te wijten.

Dhr. Van der Linde