Jupiterstraat 39, Spijkenisse

Kenmerken

Bieden vanaf
Wijk
Sterrenkwartier-Oost
Postcode
3204 BE Spijkenisse
Woningtype
Hoekwoning
Bouwjaar
1969
Soort bouw
Bestaande bouw
Tuin
Ja, Achtertuin, Zuid, 6×8cm
Kamers
6
Slaapkamers
5
Oppervlakte
123m²
Perceel
185m²
Inhoud
335m³
Oplevering
in overleg

Deel op:

Omschrijving

Betreft Executieveiling bij Vendu Rotterdam Kipstraat 54 3011 RT Rotterdam d.d. 7 maart 2018, ten overstaan van Randamie & Verstoep Notarissen te Rotterdam. Tel 010-4330355 email info@drv-notarissen.nl.

Bezichtigingen mogelijk op:

16 februari 2018 van 14.00 uur tot 15.00 uur
6 maart 2018 van 14.00 uur tot 15.00 uur.

Ruime hoek- eengezinswoning met een vrijstaande berging en een garage aan de Maanstraat.

Kadastraal bekend:
- het woonhuis met berging, tuin en erf aan de Jupiterstraat 39 te Spijkenisse, kadastraal bekend gemeente Spijkenisse, sectie D, nummer 5676, groot één are zeven en zestig centiare
- de garage met erf aan de Maanstraat 6 te Spijkenisse, kadastraal bekend gemeente Spijkenisse, sectie D, nummer 8138, groot achttien centiare

Indeling woning:
B.g.g.: Hal, trap naar de eerste verdieping, trapkast, toilet, meterkast en diverse inbouwkasten. Doorzonwoonkamer met aan de achterzijde een open keuken. De deur naar de achtertuin. De achtertuin is op het zuiden gelegen en heeft een stenen berging van circa 6,5 m2.

1e verdieping: Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, badkamer met toilet, bad, wastafel en wasmachineaansluiting. Grote kamer aan de voorzijde, grote kamer aan de achterzijde en een derde, kleine, slaapkamer aan de achterzijde.

2e verdieping: Overloop met opstelplaats voor de CV ketel (ATAG), dakkapel aan de voorzijde en dakkapel aan de achterzijde. Totaal heeft de zolder nu 2 slaapkamers en 1 kleine (slaap)kamer.

Gegevens veiling:
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen 2006 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden, zoals opgenomen in de akte van veiling, niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden kunnen bij bovengenoemde veilingnotaris worden opgevraagd.

Tot en met 20 februari 2018 24:00 uur kan bij ons onderhands schriftelijk alleen een bod op de woning worden uitgebracht. De garage wordt op 7 maart geveild.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disclaimer
Spaland NVM Makelaars is door BANK (de “Executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Jupiterstraat 39 te Spijkenisse (de “Transactie”). Spaland NVM Makelaars is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in hoedanigheid van adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in de aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie.
Potentiële Kopers worden geacht voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en dienen waar nodig eigen adviseurs in te schakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die de Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij expliciet anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant en Spaland NVM Makelaars en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of uit andere, in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”), of uit eventuele fouten en/of omissies daarin. Specifiek wordt er door de Executant en/of Spaland NVM Makelaars geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Samenvatting of Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch Spaland NVM Makelaars heeft een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen, die op enig moment mogen blijken.

Spaland NVM Makelaars treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Locatie

[ { "address": "Jupiterstraat 39", "zipCode": "3204 BE", "city": "Spijkenisse", "lat": 51.8407528, "lng": 4.3259538, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Kenmerken

Bieden vanaf
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Woonhuis
Eengezinswoning, Hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
123m²
Perceel
185m²
Inhoud
335m³

Indeling

Kamers
6
Slaapkamers
5
Verdiepingen
3

Energie

Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, Voortuin
Achtertuin
Zuid, 48m², 6×8cm
Schuur
Vrijstaand steen

Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?  

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons je woonwensen weten en blijf gratis op de hoogte van ons nieuwste aanbod!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Uw contactgegevens

Uw woonwensen

Kooprijs vanaf
Koopprijs tot
Woningtype
Aantal slaapkamers

Plaatsen

Eindhoven
Hellevoetsluis
Maasland
Maassluis
Schiedam
Spijkenisse
Vlaardingen