Verkoop

U wilt uw woning verkopen?

Daar komt heel wat bij kijken! Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen te voeren?

Wij vergroten uw kansen, ontzorgen en verkleinen uw risico's in het verhuisproces.

In een vrijblijvend gesprek voorzien wij u graag van advies op maat!

Wilt u nog geen afspraak maken maar wel alvast weten wat uw woning waard is? Doe dan hier onze unieke en gratis verkooptest!

Wilt u uw woning verkopen in Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam of het Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Wat is mijn huis waard?

Wat is de marktwaarde van mijn huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. Spaland NVM Makelaars biedt daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Een waarde bepaling is geen volledig taxatie rapport, maar wel erg waardevol. Het geeft u inzicht in de marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie. Er zijn veel marktfactoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. De makelaars van Spaland NVM Makelaars nemen al deze factoren mee in het advies.

 

De voordelen van het verkopen van uw huis Spaland NVM Makelaars

Een gratis waardebepaling door een Spaland NVM Makelaars verplicht u tot niets. Het is handig om de marktkennis en de ervaring van de Spaland NVM Makelaars te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat uw huis vandaag zou opbrengen. Besluit u – op dat moment of op een later tijdstip - uw huis in de verkoop te zetten? Dan heeft u inmiddels een goede indruk van onze werkwijze.

Besparen op de makelaarskosten?

Wilt u besparen op uw makelaarskosten door zelf meer onderdelen van het verkooptraject uit te voeren? Met een beetje van u zelf, de kracht van funda, de NVM en Spaland Makelaars kunt u al verkopen vanaf € 1245,- (incl. BTW). Wij zijn u graag van dienst!

Funda.nl Reviews

Persoonlijk, vertrouwd en ter zake doende. Komt afspraken na, is op tijd en heeft een prettige backoffice in de persoon van Jeanette Plooij. Collega makelaar Jos is ook een prettig persoon.

Mevr. Spierings

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms